Karin staat trots en blij achter de toonbank met prachtige bonbons. Zij is niet alleen blij omdat Banketbakkerij van Velzen aan de Kennemerstraatweg recent prachtig verbouwd is, ook is Karin trots op haar 25-jarig jubileum bij het bedrijf. Inwoners uit Heiloo en klanten uit de omgeving stappen nieuwsgierig naar het resultaat na de verbouwing de zaak binnen. Het is er prachtig licht en ruim, zodat de 1,5 meter gewaarborgd is. “Voor wie toch niet naar de zaak kan komen, kan online of telefonisch bestellen en dan bezorgen wij.”
Even wat getallen… De banketbakkerij begon in 1919 (door Cees van Velzen) en anno 2020 runt Marc van Twuijver als vierde generatie Van Velzen, met inmiddels twee filialen (Kennemerstraatweg 207 en in Winkelcentrum ’t Loo). Al 101 jaar wordt er zalig gebak gemaakt en verkocht. Vandaag op 1 september is Karin al 25 jaar in de zaak te vinden. Een favoriet gebakje heeft zij zelf niet. “Iedere dag maken de banketbakkers heerlijke gebakjes, sloffen, taarten en verse koekjes. Het paleisbanket en de roomboterkoekjes zijn bij ons ook los te koop, daar komen mensen speciaal voor naar onze winkel. Sinds enige tijd is de zaak uitgebreid met een chocolaterie waar de heerlijkste bonbons, truffels en chocolade worden geproduceerd. Een succes!”
No comment yet, add your voice below!