Skip to content

We gaan ondernemers belichten

HEILOO – Ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo en het Herstelfonds gaan de komende weken lokale ondernemers in de schijnwerper zetten. Naast de rubriek ‘Bedrijf Belicht’ in de Uitkijkpost gaan we tijdelijk een extra rubriek ‘De Ondernemer Belicht’ plaatsen.

Bij Ondernemend Heiloo (OHO) zijn zeer diverse ondernemers aangesloten; van grote bedrijven tot zzp’ers. De ondernemersvereniging probeert altijd – dus ook in deze ingewikkelde coronaperiode – de lokale ondernemers te steunen en te adviseren. Vanuit het Herstelfonds en Natuurlijk Heiloo, gesteund door OHO, zijn de afgelopen maanden horecaondernemers en winkeliers in Heiloo met grote regelmaat in de publiciteit geweest. Koop lokaal staat centraal en we zijn er voor elkaar.

Zzp’er
Bij deze aanvullende samenwerking tussen het Herstelfonds en Ondernemend Heiloo gaan we de komende periode zzp’ers belichten. Hoe is de kleine zelfstandige in Heiloo de afgelopen periode doorgekomen? Op de website www.ondernemendheiloo.nl zijn al ondernemersverhalen te lezen en het blijkt dat er door lokale ondernemers veel wordt samengewerkt. In ‘De Ondernemer Belicht’ gaan we vragen of er juist nu creatieve manieren zijn gevonden om te ondernemen en hoe dat is verlopen. En, natuurlijk, wat gaat deze ondernemer doen op ‘de dag dat alles weer mag’. Met elkaar, voor elkaar!

Tekst: Marije Smit