Voorgerechten
Italiaanse Carpaccio | €13,75
met pesto, pijnboompitten, zongedroogde tomaten en Parmezaanse kaas
Garnalencocktail | €14,50
Hollandse garnalen met een cocktailsaus
Tataki van tonijn | €14,75
met wakame, limoenmayonaise en kroepoek van wasabi
Salade van geitenkaas | €11,00
met honing, vijgenchutney, Granny Smith en gekarameliseerde noten
Trio van wild | €13,00
hertenpastrami, ree paté en gerookte eendenborst
Vispalet | €14,25
met vijf verschillende bereidingen van zalm, paling, garnalen, tonijn en een gambakroketje
Soepen
Tomatensoep | €7,00
met pesto en room
Mosterdsoep | €7,00
met gefrituurde prei en Zeeuws spek
Wildbouillon | €7,75
met ravioli van bospaddenstoelen
Hoofdgerechten
* Deze gerechten worden geserveerd met warme groenten, aardappelgratin, salade en friet met mayonaise
Kalfssukade | €23,75
met Bourguignonsaus
Varkenshaasje | €22,75
met paddenstoelenroomsaus
Eendenborst | €24,50
met een sinaasappel-Grand Marnier jus
Tournedos 200 gram | €28,50
met peper- of rode wijn saus
Hertenbiefstuk | €25,50
met shiitakes en een saus van Pedro Ximenez
Panache | €26,50
3 verschillende soorten vis
Moussaka | €19,50
van zoete aardappel, courgette, aubergine en vegetarisch gehakt
Nagerechten
Grand dessert | €11,00
New York Cheesecake | €8,50
met stoofperenijs
Tiramisu | €8,50
met witte chocolade ijs
Bitterkoekjesbavarois | €8,50
met hazelnootijs
Slagroomtruffel | €2,50
Kindergerechten
Tomatensoepje | €5,00
Broodje hamburger | €12,50
met friet, appelmoes en mayonaise
Biefstukje | €12,50
met friet, appelmoes en mayonaise
Zeebaarsfilet | €12,50
met friet, appelmoes en mayonaise
Kinderijs | €6,00