Skip to content

Haal Il Corso in huis tijdens de kerstdagen

Uren tafelen, samen uitbundig genieten van goed bereide gerechten en mooie wijnen: we hebben het hier over de Italiaanse keuken. Italianen koken vanuit hun hart, en dit geldt ook voor de chef-kok van restaurant Il Corso met zijn smakelijke specialiteiten zoals Gamberoni Croccante en Agnello alla sarda, die u ook terugvindt in het met zorg geselecteerde kerstmenu. Geniet heerlijk met elkaar van de smaak van Italië en hef daarna het glas op deze fantastische avond: Grazie mille Il Corso!

Ons Kerstmenu

Kerstdecoratie

Voorgerechten
Tris di pesce €14.50
Combinatie van gemarineerde zalm en tonijn carpaccio met garnaaltjes

Arrosto di vitello in carpaccio €12,50
Dungesneden gebraden kalfsmuis met truffelolie en parmezaan

Pastagerecht
Ravioli alle castagne €15,00
Eigengemaakte ravioli gevuld met castagne

Hoofdgerechten
Gamberoni croccante €25,00
Grote garnalen gewikkeld in filodeeg

Agnello alla sarda €25,00
Lamsstoofpot met citroen op tuinbonen puree

Desserts
Zuppa inglese of scroppino €6,75

Wijn
Wit, rood, rose of prosecco 0,75 €18,00

Eigengemaakte limoncello 0,25L €7,50 / 0,75L €21,00


3-gangen (voor-, pastagerecht en dessert) €30,00
3-gangen (voor-, hoofdgerecht en dessert) €35,00
4-gangen (voor-, pasta-, hoofdgerecht en dessert) €40,00

Tussen 17.00 en 18.00 uur worden de voorgerechten, desserts en eventueel wijn afgeleverd met een rechaud in bruikleen
Tussen 18.15 en 21.30 uur (in te vullen naar wens) de pasta en/of de hoofdgerechten.

Vogeltje
Logo van Il Corso
Il Corso
Heerenweg 140 - Heiloo - 072 533 47 07
Il Corso hoofdgerecht

Beste bezoeker,

De informatie op deze pagina is van 2020 en is dus niet up-to-date.
Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor updates.