Skip to content

Haal brasserie Veldt in huis tijdens de kerstdagen

Brasserie Veldt zoekt dit jaar de grenzen op. In de verrukkelijke kerstbox vindt u verrassende gerechten uit allerlei windstreken. Tijdens het shared-dining voorgerecht kunt u bijvoorbeeld smullen van een carpaccio van hert maar ook van baba ganoush met couscous, feta en granaatappel, en dit zijn slechts twee van de maar liefst zes gerechtjes. Als hoofdgerecht kiest u uit gekonfijte eendenbout of langzaam gegaarde zeeduivelfilet, maar houd nog wat ruimte over voor de proeverij van nagerechten. U sluit het diner namelijk af met o.a. baklava met pistache, rozenwater en sinaasappel uit exotische oorden maar ook de Italiaanse panna cotta van rood fruit, kaneel, steranijs en cassia.

Ons Kerstmenu

Kerstdecoratie

Shared dining voorgerecht
Burrata – gemarineerde tomaat – balsamico
Baba ganoush – couscous – feta – granaatappel
Saladegerookte kip – truffel – gegrilde foccacia
carpaccio van hert- mousse van gevogelte – bundelzwam
Langzaam gegaarde gamba – citrus -chili
Rouleau van gerookte zalm – avocado – saffraanmayonaise.

Tussengerecht
Aziatische bouillon – dumpling ossenstaart

Hoofdgerecht
Gekonfijte eendenbout, hasselback aardappel, bospeen, zuurkool, romige paddenstoelensaus

Langzaam gegaarde zeeduivel filet, Citrus, aardappelmuffin, asperge, chorizo beurre blanc

Nagerecht
Een proeverij van…
Baklava – pistache – rozenwater – sinaasappel
Mascaron – witte chocolade – amarena kers
Hazelnoot mouse – amorette bonbon
Gemarineerde ananas – specerijen
Panna cotta van rood fruit – kaneel – steranijs – cassia
Zandkoekje – witte chocolade


€ 47,50,- p.p.
Let op:
Beperkt beschikbaar
Bestellen vanaf 2 personen
Reserveren t/m 24 december via 072 533 17 13 of info@brasserieveldt.com

Vogeltje
Brasserie Veldt
Winkelhof t Loo 1 - Heiloo - 072 533 1713
Brasserie Veldt eendenbout

Beste bezoeker,

De informatie op deze pagina is van 2020 en is dus niet up-to-date.
Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor updates.