Skip to content

Blader door het boekje Ode aan Heiloo

Ontdek het verleden tijdens een tocht langs de Iconen van Heiloo

Heiloo mag zich rijk noemen vanwege haar geschiedenis. Tijdens een prachtige wandeling of fietstocht kunt u de Iconen van Heiloo ontdekken en de geschiedenis zelf ervaren.

Meer kennis dan twintig jaar geleden

Cultuurhistorica Anita van Breugel en archeologe Silke Lange hebben een boekje Ode aan Heiloo – Het rijke verleden aangevuld samengesteld met het erfgoed van Heiloo. U kunt u de historische locaties op eigen gelegenheid bezoeken en met eigen vervoer bereiken. In het boekje wordt u onder andere meegenomen langs de waterputten van Heiloo en komt u meer te weten over Nijenburg en het Heilooërbos. Ook over de betekenis van de houtwallen en hagen valt veel te weten te komen. In de boekje worden nog enkele andere plekken benoemd waarover men nu veel meer weet dan twintig jaar geleden.

Duik in de geschiedenis van Heiloo

Duik in de rijke geschiedenis van Heiloo! U kunt het boekje Ode aan Heiloo – Het rijke verleden aangevuld hier downloaden of hieronder bekijken en genieten van al het moois dat Heiloo te bieden heef

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.